23.1 C
Athens
22.1 C
Thessaloniki
Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024
More

    Σοκάρει βίντεο από καβγά παιδιών με μπουνιές σε σχολείο στη Χαλκιδική – «Μπ@@ρδε – Άσε μας!»


    Σοκάρει ντοκουμέντο από τον άγριο καβγά σε Γυμνάσιο στην περιοχή της Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά ότι το φαινόμενο της βίας των ανηλίκων, είναι σε έξαρση.

    Όπως φαίνεται και στο βίντεο δύο παιδιά ηλικίας 12 και 13 ετών σωριάζονται στο έδαφος και ανταλλάσσουν χτυπήματα με γυμνές γροθιές. Ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές φωνάζει «μπ@@ρδε» προς το νεαρό αγόρι, το οποίο προσπαθεί να αμυνθεί από την επίθεση.

    Την ίδια στιγμή δεκάδες συνομίληκοί τους αντί να τους χωρίσουν, βιντεοσκοπούν την άγρια επίθεση και μάλιστα πολλοί εξ’ αυτών γελάνε, σαν να παρακολουθούν κάποιο θέαμα.


    Μόνο που στην πραγματικότητα είναι ακόμη ένα σοβαρό περιστατικό βίας, με το θύμα λίγο πριν σηκωθεί να δέχεται και μια κλωτσιά. Λόγω των τραυμάτων, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

    Δέχθηκε και νέα επίθεση επειδή… μίλησε

    Μάλιστα η μητέρα του θύματος ενημερώθηκε από άλλους συμμαθητές της ότι το παιδί της δέχτηκε επίθεση και το βίντεο δημοσιεύθηκε στα social media.


    Έτσι, απευθύνθηκε προς τον διευθυντή του σχολείου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο 12χρονος να δεχθεί και νέα (!) επίθεση πριν από ένα εικοσιτετράωρο, αυτή τη φορά έξω από το σχολείο, από δύο 13χρονα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δύο δραστών συνελήφθη -όπως και οι γονείς του-, ωστόσο με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

    Πηγή: Thesstoday.gr



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ