25.1 C
Athens
22.1 C
Thessaloniki
Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024
More

    Βόλος: Αυτός είναι ο serial killer… αδέσποτων ζώων που ψάχνει η Αστυνομία – Είχε σφαγιάσει σκύλο έξω από σχολείο (εικόνες)


    Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου η αποτρόπαια επίθεση σε γάτα, στο κέντρο της πόλης, από άνδρα πιθανότατα νεαρής ηλικίας, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές.

    Ο δράστης πλησίασε από πίσω το μικρό γατάκι, το μαχαίρωσε στην κοιλιά και στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή ατάραχος, σα να μην συμβαίνει τίποτα.

    gataki1


    Το τετράποδο προσπάθησε να ξεφύγει από τη μανία του, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο.

    gataki2


    Σημειώνεται πως για το περιστατικό φρίκης ενημερώθηκε το πρωί η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε να συγκεντρώνει βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων, προκειμένου να ταυτοποιήσει τον δράστη και να προχωρήσει στη σύλληψή του.

    gataki3

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο δράστης δεν έχει ταυτοποιηθεί, αλλά οι έρευνες και οι καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζονται. Οι αρχές εκτιμούν πως πλέον είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φορούσε σκούρα ρούχα και κουκούλα. Μάλιστα, όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που σφάγιασε σκύλο πριν λίγες ημέρες κοντά σε σχολείο της πόλης, όπως αναφέρει ο ιστότοπος taxydromos.gr.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ