27.1 C
Athens
25.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024
More

    Μενίδι: Σε 53 χρόνια κάθειρξη είχε καταδικαστεί ο Αλβανός που κυκλοφορούσε με χειροβομβίδες


    Παρελθόν με τις Αρχές φέρεται να είχε, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Αλβανός ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (2/10) στο Μενίδι, αφού διαπιστώθηκε πως κυκλοφορούσε με χειροβομβίδες και φυσίγγια.

    Ο συγκεκριμένος άνδρας στο Μενίδι είχε καταδικαστεί κατά το παρελθόν σε 53 χρόνια κάθειρξης, καθώς το 2011 είχε καταδικαστεί μετά από σχετική του σύλληψη.

    Ο 47χρονος στο Μενίδι είχε καταδικαστεί για ληστείες, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ανθρωποκτονία, οπλοφορία και οπλοχρησία και στις 11 Ιουλίου του 2019 αποφυλακίστηκε, εκτίοντας έτσι επτά χρόνια φυλάκισης.


    Ο 47χρονος άνδρας απελάθηκε στην Αλβανία, ενώ στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα με διαφορετικό διαβατήριο, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως αγόρασε τις σφαίρες από «έναν άγνωστο στην πλατεία Βικτωρίας».

    Άνδρας στο Μενίδι πέταξε από πάνω του χειροβομβίδες

    Αναφορά για ανεύρεση χειροβομβίδων και φυσιγγίων στο Μενίδι προκάλεσε την κινητοποίηση της αστυνομίας.


    Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ένα άτομο, καθώς στη θέα των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ φέρεται να πέταξε από πάνω του τις χειροβομβίδες και τα φυσίγγια. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Μπόσδα.

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο συλληφθείς είναι ένας 47χρονος, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο «κορμοί» χειροβομβίδων αμυντικού τύπου, δύο πυροδοτικοί μηχανισμοί, 49 φυσίγγια των εννέα χιλιοστών, ένα φυσίγγιο των 38 χιλιοστών και εννέα φυσίγγια των 7.62 χιλιοστών.

    Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να διαπιστώσουν έαν ο 47χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές και για ποιο λόγο μετέφερε τη σακούλα με το συγκεκριμένο περιεχόμενο.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ