24.7 C
Athens
21.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024
More

    Τα 40 δευτερόλεπτα της αιματηρής συμπλοκής στη Συγγρού – Ντελιβεράδες οι δύο αναβάτες της μηχανής


    Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα αναφορικά με την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού.

    Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Βήμα» και «Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε νέα στοιχεία για την άγρια συμπλοκή που συνέβη στη Συγγρού σήμερα τα ξημερώματα.

    Στο φως έφερε το MEGA ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει την ακολουθία των συμβάντων στο αιματηρό επεισόδιο των πυροβολισμών  στον παράδρομο της Λ. Συγγρού στον αριθμό 255, λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα (03.10.24).


    Ντελίβερι σε εστιατόριο οι δύο αναβάτες της μηχανής

    Το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη αναφέρει ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει εντοπίσει τους δύο αναβάτες της μηχανής. Πρόκειται για δύο άτομα που είναι φίλοι μεταξύ τους κι εργάζονται ως ταχυδιανομείς ενός εστιατορίου. Στο ποινικό τους μητρώο δεν έχουν καμία καταγραφή.

    Σύμφωνα με το όσα κατέθεσαν οι δύο αναβάτες της μοτοσυκλέτας, ο καυγάς έγινε επειδή τους είχαν κλείσει στον παράδρομο που οδηγεί στην Λεωφόρο Συγγρού, όταν βγήκαν από την λεωφόρο Αμφιθέας. Κι όπως ανέφεραν, δεν υπάρχει προϊστορία μεταξύ των εμπλεκομένων.


    Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του οχήματος και πιθανολογούν ότι η διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.

    Από την πλευρά του ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ν/α Αττικής, επεσήμανε ότι από τον τρόπο που κρατάει ο ένας ο δράστης το όπλο του φαίνεται να μην ξέρει πώς να το χρησιμοποιεί.

    Τα 40 δευτερόλεπτα της αιματηρής συμπλοκής στη Συγγρού

    Η κάμερα έχει καταγράψει καρέ – καρέ την ένοπλη συμπλοκή στον παράδρομο της Συγγρού στη Ν. Σμύρνη.

    Ο άνδρας τραβά το όπλο του, το οπλίζει, σημαδεύει και πυροβολεί χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Τη στιγμή που ο συνεργός του μαχαιρώνει ξανά και ξανά και χτυπά αλύπητα τον νεαρό που έχει ακινητοποιήσει.

    Όλα γίνονται σε μόλις 40 δευτερόλεπτα.

    Το μαύρο SUV σταματά στον παράδρομο. 15 δευτερόλεπτα μετά φτάνει και σταματά η μηχανή. Ο οδηγός του αυτοκινήτου πετιέται και αιφνιδιάζει τους αναβάτες. Στο δεξί του χέρι κρατά ένα μαχαίρι. Φορά καπέλο και έχει καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

    Στοχεύει πρώτα τον οδηγό κι ύστερα αρπάζει τον συνοδηγό της μηχανής ο οποίος προσπαθεί να βγάλει τη ζώνη του για να αμυνθεί αλλά δεν προλαβαίνει.

    Δείτε τον συνοδηγό του αυτοκινήτου. Η πόρτα ανοίγει κι εκείνος πρώτα οπλίζει κι ύστερα βγαίνει και στοχεύει κατευθείαν. Το όπλο μπλοκάρει, το ξαναοπλίζει και πυροβολεί. Μία φορά και δεύτερη προς το μέρος του οδηγού της μηχανής, ο οποίος τρέχει για να καλυφθεί. Από πίσω του τρέχει ο άνδρας με το όπλο και ένας ακόμα νεαρός που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

    Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, ο 22χρονος συνεπιβάτης της μηχανής, δέχεται την μια μαχαιριά μετά την άλλη. Μαζί με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το κορμί.

    Δευτερόλεπτα μετά, επιστρέφουν κι οι άλλοι δύο κι αρχίζουν κι εκείνοι να τον χτυπούν. Ο άνδρας με το όπλο τον πλησιάζει, δεν τον πυροβολεί αλλά τον χτυπάει με αυτό. Κι αυτό όσο ο ένας τον μαχαιρώνει κι ο άλλος τον κλωτσάει και τον πατάει με απίστευτη μανία.
    Ύστερα μπαίνουν ξανά στο αυτοκίνητο τρέχοντας και εξαφανίζονται.

    Ο συνοδηγός της μηχανής σηκώνεται αμέσως. Παίρνει το κινητό του από κάτω και ψάχνει τον φίλο του. Παρά τις μαχαιριές είναι όρθιος. Τα ρούχα του έχουν σκιστεί.

    Σε λίγο εμφανίζεται και ο οδηγός της μηχανής. Μια σφαίρα τον έχει τραυματίσει στο δεξί του χέρι. Μαζεύει τα κλειδιά του κι ύστερα ανεβαίνουν στη μηχανή και απομακρύνονται.

    Έντεκα λεπτά μετά οι δυο άνδρες φτάνουν ξανά στο σημείο της συμπλοκής. Αυτή τη φορά οδηγεί ο 22χρονος. Κατεβαίνουν, κοιτούν γύρω, μαζεύουν ξανά δυο αντικείμενα από το δρόμο, ανεβαίνουν ξανά στη μηχανή και φεύγουν με κατεύθυνση το Ασκληπιείο της Βούλας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο Γεννηματάς.

    Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

    Οι αστυνομικοί που έφτασαν στον παράδρομο της Λ. Συγγρού, άρχισαν τις έρευνες προκειμένου να βρεθούν οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο.

    Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι το επεισόδιο να ξεκίνησε νωρίτερα, ίσως με λεκτική αντιπαράθεση των δύο οδηγών και κατάληξη τις σκηνές που διαδραματίστηκαν και καταγράφηκαν.

    Οι καταθέσεις των δύο τραυματιών θα ρίξουν «φως» στην αιτία που οδήγησε στο παρ’ ολίγον μακελειό στη Συγγρού.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ