24 C
Athens
23.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024
More

    Πανικός σε πτήση με μεθυσμένο ημίγυμνο άνδρα – Το αεροπλάνο προσγειώθηκε εκτάκτως στην Αθήνα (βίντεο)


    Αναστάτωσε προκάλεσε σε πτήση προς το Λονδίνο από την Αττάλεια της Τουρκίας, ένας ημίγυμνος νεαρός, υποχρεώνοντας το αεροσκάφος που κατευθυνόταν στο Λονδίνο να προσγειωθεί εκτάκτως στην Αθήνα.

    Βίντεο από το εσωτερικό του αεροσκάφος, που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον νεαρό να λογομαχεί με τους συνεπιβάτες του πριν αποβιβαστεί από την πτήση της Τρίτης από την Τουρκία στο Gatwick του Λονδίνου.

    Το πλήρωμα καμπίνας και ένας άλλος επιβάτης φαίνονται να προσπαθούν να αποκλιμακώσουν την κατάσταση, καθώς ακούγονται φωνές διαμαρτυρίας στο βάθος.


    Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ακούγεται να προειδοποιεί πως στην πύλη τους περιμένει η αστυνομία.

    Οι επιβάτες ενοχλούνται από την περιττή καθυστέρηση, ενώ το προσωπικό φαίνεται να προσπαθεί να ντύσει τον άνδρα, ο οποίος μάλλον τα έχει «τσούξει», ενώ στο επεισόδιο εμπλέκεται κι άλλο πρόσωπο.


    Οι επιβάτες είναι σαφώς απογοητευμένοι από την περιττή καθυστέρηση φωνάζοντας προς τους ταραξίες.

    Μια λεζάντα που επικαλύπτεται στο αρχικό βίντεο TikTok αναφέρει: «Η πτήση επιστροφής από την Τουρκία εκτρέπεται στην Αθήνα επειδή τα αγόρια δεν μπορούν να χειριστούν το ποτό τους».

    Ο ημίγυμνος άνδρας τελικά σταματάει και περπατά δειλά προς το πίσω μέρος του αεροπλάνου με τον αεροσυνοδό.

    Ένας εκπρόσωπος της easyJet δήλωσε: «Η πτήση EZY8558 από την Αττάλεια στο Λονδίνο Gatwick την 1η Οκτωβρίου εξετράπη προς την Αθήνα και κλήθηκε η αστυνομία μετά την προσγείωση λόγω δύο επιβατών που συμπεριφέρθηκαν ενοχλητικά στο αεροσκάφος.

    Το πλήρωμα καμπίνας της easyJet είναι εκπαιδευμένο να αξιολογεί και να αξιολογεί όλες τις καταστάσεις και να ενεργεί γρήγορα και κατάλληλα για να διασφαλίσει ότι η ασφάλεια της πτήσης και των άλλων επιβατών δεν τίθεται σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή.

    Ενώ τέτοια περιστατικά είναι σπάνια, τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη και δεν ανεχόμαστε ενοχλητική συμπεριφορά στο πλοίο.

    «Η ασφάλεια και η ευημερία των επιβατών και του πληρώματος είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητα της easyJet» καταλήγει ανακοίνωση.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ