26.5 C
Athens
23.8 C
Thessaloniki
Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024
More

    Βόλος: Προφυλακίστηκε ο 31χρονος που σκότωνε αδέσποτα ζώα – Πιθανό να μεταφερθεί στην Ψυχιατρική πτέρυγα Κορυδαλλού (βίντεο)


    Ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή βρέθηκε σήμερα το πρωί ο 31χρονος ζωοκτόνος του Βόλου, προκειμένου να απολογηθεί για τα κακουργήματα με τα οποία κατηγορείται.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του ιστότοπου thenewspaper.gr, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 31χρονος, κρατείται προσωρινά για τα κακουργήματα που τον βαραίνουν, μέχρι να βγει η απόφαση για το εάν θα μεταφερθεί στη Ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού.

    Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης κ. Μόσχας, υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος για τα δύο περιστατικά τα οποία έχει παραδεχθεί, νομίζει ότι οι δύο δολοφονίες έχουν γίνει σε όνειρο που είδε και όχι στην πραγματικότητα. Παράλληλα πρόσθεσε, ότι ο 31χρονος κάνει χρήση ναρκωτικών εδώ και χρόνια, ενώ από το 2019 οι γονείς του αντιλήφθηκαν ότι τα ναρκωτικά δεν είναι το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και ζητήθηκε η εκούσια νοσηλεία του.


     




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ