26.9 C
Athens
25.4 C
Thessaloniki
Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024
More

    Φρίκη στην Κέρκυρα: Μητέρα εξωθούσε την κόρη της στην πορνεία από τα 12 της – «Με πότιζε ούζο και με χτυπούσε»


    Συγκλονίζουν οι περιγραφές 27χρονης από την Κέρκυρα για την φρίκη που βίωσε δίπλα στην μητέρα της, όταν την εξωθούσε στην πορνεία από την ηλικία των 12.

    «Η μητέρα μου με εξωθούσε στην πορνεία από τα 12, με πότιζε ούζο και με χτυπούσε προκειμένου να μην είμαι σε θέση να φέρω αντίσταση. Δεν γνωρίζω με βεβαιότητα πόσοι ήταν, θύματα όμως, τουλάχιστον έξι ονόματα.

    Ο κάθε ένας πλήρωνε από 50 ή 100 ευρώ τη φορά που καρπωνόταν η μητέρα μου. Είτε έρχονταν στο σπίτι μας, είτε πήγαινα στα δικά τους ακατάλληλες ώρες.», ήταν κάποια από τα λόγια του θύματος στο «Live News».


    Η καταγγέλουσα ζούσε υπό το καθεστώς της ανέχειας και παραμέλησης, εγκατέλειψε το σχολείο έχοντας φοιτήσει μόνο στο δημοτικό και αντιμετώπιζε προβλήματα υστέρησης στην ψυχοσυναισθηματική της ανάπτυξη.

    Κέρκυρα: Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα της 27χρονης

    «Αρνούμαι τα πάντα. Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Οι άνδρες που μας επισκέπτονταν ήταν φίλοι του συντρόφου μου και πατέρα της κόρης μας και έρχονταν για να πείσουν να πάρει τα φάρμακά του, γιατί ήταν καρκινοπαθής και δεν τα δεχόταν από μένα.


    Το παιδί μου έκανε αυτές τις καταγγελίες ως αντίδραση στο πρόσωπό μου για τον εν τέλει θάνατο του πατέρα της.», δήλωσε στο «Live News» η μητέρα της καταγγέλουσας.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ