19.1 C
Athens
17.2 C
Thessaloniki
Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024
More

    Κυψέλη: Οι κατηγορίες για βιασμό, ο διάλογος της οργής και η δολοφονία του 28χρονου από τα ξαδέρφια του


    Θύμα βιασμού στην ηλικία των 5 και 6 ετών αντίστοιχα, υποστήριξαν πως είχαν πέσει από τον ξάδελφό τους, τα δυο αδέλφια που κατηγορούνται για την δολοφονία του 28χρονου στην Κυψέλη.

    Όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, δεν είχαν πει το παραμικρό στους γονείς τους για τα όσα είχαν βιώσει, αλλά δεν είχαν ξεχάσει ποτέ τα όσα έγιναν.

    Το βράδυ της Δευτέρας τα δυο αδέλφια ηλικίας 17 και 19 ετών, επικοινώνησαν με τον 28χρονο και του ζήτησαν να συναντηθούν. Γρήγορα η κουβέντα εξελίχθηκε σε καβγά με τα δυο αδέλφια να ζητάνε εξηγήσεις για τα όσα τους είχε κάνει ο 28χρονος.


    Τότε εκείνος τους ζήτησε να τα ξεχάσουν και «να προχωρήσουμε», με τα δυο αδέλφια να του λένε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, «δεν ξεχνάμε τίποτα, ούτε το έχουμε ξεπεράσει». Αμέσως μετά τα δυο αδέλφια κινήθηκαν κατά του 28χρονου και ξεκίνησαν να τον χτυπούν στο σώμα και το πρόσωπο, ενώ τον εγκλώβισαν στην οδό Χανιών.

    Ο 28χρονος προσπάθησε να τρέξει για να απομακρυνθεί με τα δυο αδέλφια να τον μαχαιρώνουν σε λαιμό και θώρακα. Ο άνδρας προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια βγαίνοντας στην Πατησίων αλλά λόγω της αιμορραγίας και των τραυμάτων που αντιμετώπιζε, κατέρρευσε στο οδόστρωμα.


    Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», και λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Τα δυο μαχαίρια που χρησιμοποίησαν οι δράστες, τα έκρυψαν μέσα σε ένα εγκαταλειμμένο ψυγείο.

    Σε βάρος των δυο δραστών ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Παρασκευής.

    Οι γονείς τους που συνελήφθησαν με την κατηγορία της  παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, θα δικαστούν στο αυτόφωτο το πρωί της Πέμπτης.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ