28.2 C
Athens
27.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024
More

    Καλλιακμάνης: «Αστυνομικός πήδηξε μέσα στην πισίνα για να βγάλει τον Μπάλντοκ» (βίντεο)


    Αποκαλύψεις για τον θάνατο του Μπάλντοκ έκανε ο επίτιμος Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

    Μιλώντας στο Live News για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή, ο Καλλιακμάνης αποκάλυψε ότι «αστυνομικός πήδηξε μέσα στην πισίνα για να βγάλει τον Μπάλντοκ».

    «Όταν πήγε ο πρώτος αστυνομικός ήταν εκεί ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος. Στην  πισίνα ήταν μπρούμητα τα σώμα του. Ο αστυνομικός πήδηξε στην πισίνα και τον έβγαλε έξω και προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Έβγαζε αφρούς από τα στόμα που αυτό δείχνει πνιγμό.


    Ήρθε ο ιατροδικαστής και δεν βρήκε σημάδια. Βρέθηκαν δύο ποτήρια με υγρό. Θα δούμε τι ήταν αυτό το υγρό. Την αστυνομία ενδιαφέρει εάν ήταν κάποιος άλλος εκεί. Οι πληροφορίες λένε πως ήταν μόνος του. Οι πληροφορίες λένε πως οι κάμερες τον έχουν εντοπίσει να μπαίνει στην πισίνα. Σημαντικά θα είναι τα τοξικολογικά αποτελέσματα», δήλωσε ο Καλλιακμάνης.

    Σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος εκδηλώνει την στήριξή του στην οικογένεια του Μπάλντοκ

    Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει: «Είμαστε συγκλονισμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλεια του George μας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του George Baldock».


    Τραγική ειρωνεία, το γεγονός πως χθες είχε γενέθλια η κόρη του Τζορτζ Μπάλντοκ, που μένει με τη μητέρα της, στην Αγγλία.

    Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός, όπου ανέφερε: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού συμμετέχει στο πένθος για τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του».

    Ο θάνατος του Μπάλντοκ έγινε θέμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Με την οικογένειά του, να προσπαθεί να διαχειριστεί τον πόνο της απώλειας.

    «Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου, ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του. Αντίο…», λέει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

    Μια σειρά από ερωτήματα περιμένουν απαντήσεις, την ώρα που ένα πέπλο συγκίνησης και θλίψης για τον θάνατο του Μπάλντοκ, έχει ξεφύγει από τα όρια του αθλητισμού.

     



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ