24.6 C
Athens
22.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024
More

    Η ΕΑΣΥΑ συνεχάρη τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τα δύο άτομα για τη δολοφονία 37χρονης στη Σουηδία


    Η ΕΑΣΥΑ εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα: «Τεράστια επιτυχία της Υ.ΑΝ.Α.Τ.».

    Η Ένωση συνεχάρη τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τα δύο άτομα στον Νέο Κόσμο για τη δολοφονία 37χρονης στη Σουηδία.

    Η ανακοίνωση της ΕΑΣΥΑ

    Με μία συντονισμένη επιχείρηση της Eιδικής Ομάδας του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνεπικουρούμενης από αστυνομικούς του ιδίου Τμήματος, αξιοποιώντας πληροφορίες των Σουηδικών Αρχών, κατάφεραν, βάσει Ευρωπαϊκού Εντάλματος, να συλλάβουν δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι φέρονται να διέπραξαν ανθρωποκτονία στη Σουηδία τον προηγούμενο μήνα.


    Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών από την πλευρά μας μεταφέρουμε τα συγχαρητήριά μας στους συναδέλφους, οι οποίοι επιδεικνύοντας αυταπάρνηση και εργαζόμενοι πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου τους, επέτυχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

    Η Ε.ΑΣ.Υ.Α. ύστερα από τη νέα διάταξη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία θα ενεργοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, θα καταθέσει τις επίσημες προτάσεις της, ώστε Υπηρεσίες όπως η Υπ/νση Προστασίας Ανηλίκων, η Υπ/νση Κρατικής Ασφάλειας, η Υπ/νση Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων, η Ο.Π.Κ.Ε., τα Τμήματα Ασφαλείας κλπ, να απασχολούνται αποκλειστικά με τη διεκπεραίωση της κύριας αποστολής τους και να απαγκιστρωθούν πλήρως από τα ατελείωτα σταθερά και αχρείαστα -κατά την άποψή μας- μέτρα ασφαλείας.


    Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

    Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

    Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ