25.6 C
Athens
24.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
More

    Λαμία: Η μάνα βρήκε τον γιο της νεκρό στο υπόγειο – «Δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα» λέει ο θείος του


    Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένας τόσο καλός οικογενειάρχης, πατέρας δύο μικρών παιδιών, έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά με αυτόν τον τραγικό τρόπο, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και όλους όσους τον γνώριζαν, αφού κάνουν λόγο για ένα από τα καλύτερα παιδιά.

    Ο 39χρονος επαγγελματίας διέμενε με την οικογένειά του στη Λαμία και χθες το απόγευμα επισκέφθηκε το πατρικό του στη Ροδίτσα, όπου συνέβη το μοιραίο.

    Τι είπε ο θείος του

    «Ξαφνικά ακούστηκε ένα μπαμ από το υπόγειο, κατέβηκε η μάνα του και τον είδε νεκρό» λέει στο newsit.gr ο θείος του 39χρονου που βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό από το ίδιο του το όπλο, το απόγευμα της Πέμπτης στη Ροδίτσα Λαμίας.


    «Ο ανιψιός μου ήρθε περίπου επτά παρά το απόγευμα στο πατρικό του να δει τους γονείς του. Στο σπίτι είχανε υδραυλικό για να φτιάξουν τον ηλιακό και τότε βρήκε την ευκαιρία προφασιζόμενος ότι έχει και αυτός κάτι δουλειές στο υπόγειο και κατέβηκε κάτω. Ξαφνικά ακούστηκε ένα μπαμ, κατέβηκε η μάνα του και τον είδε νεκρό, έτσι όπως δεν πρέπει καμία μάνα να δει το παιδί της.

    Η γυναίκα όταν τον είδε άρχισε να φωνάζει και ήταν σε σοκ. Εμένα με ειδοποίησαν και μου είπαν τρέξε ο ανιψιός σου πυροβολήθηκε. Όταν έφτασα φωνάξαμε την αστυνομία και μετά ήρθε και το ΕΚΑΒ» αναφέρει στο newsit.gr ο θείος του 39χρονου, ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο ανιψιός του δεν ζει πλέον.


     

    «Δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα που να γνωρίζαμε, ούτε ήταν κλειστός χαρακτήρας. Κανένας όμως δεν μπορεί να ξέρει τι είχε στο μυαλό του, το μόνο που έλεγε είναι ότι τον άγχωνε η δουλειά.

    Πριν να κάνει αυτή την πράξη φώναξε τον οδηγό από το φορτηγό να έρθει και του έδωσε κάτι τιμολόγια που θα τα χρειαζόταν ο οδηγός αύριο για το δρομολόγιο που ήταν προγραμματισμένη» τονίζει έντονα φορτισμένος.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ