23.3 C
Athens
24.1 C
Thessaloniki
Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
More

    Καμένα Βούρλα: Πού εστιάζει τις έρευνες η ΕΛ.ΑΣ για τον δολοφόνο της 84χρονης


    Με γνώμονα τα στοιχεία ότι η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη αλλά και πως το πορτοφόλι έμεινε άθικτο στον τόπο του εγκλήματος, η ΕΛ.ΑΣ. εστιάζει τις έρευνες στο στενό (οικογενειακό και φιλικό) περιβάλλον της άτυχης ηλικιωμένης, ηλικίας 84 ετών, που εντοπίσθηκε νεκρή στο σπίτι της, στα Καμένα Βούρλα, με τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

    Το πρώτο στοιχείο, ότι δεν υπήρχε παραβίαση στην πόρτα της, οδήγησε την αστυνομία στο συμπέρασμα ότι το θύμα πρέπει να γνώριζε τον δολοφόνο της, γιατί του άνοιξε την πόρτα.

    Η 84χρονη είχε σταματήσει να δίνει σημεία ζωής από την Παρασκευή. Δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα με αποτέλεσμα συγγενείς της να απευθυνθούν στην αστυνομία και το Σάββατο, να πάνε στην πολυκατοικία που διέμενε για να τη βρουν, μεταξύ εκείνων και ο ξάδελφός της.


    Όταν άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος, αντίκρισαν τη γυναίκα πεσμένη μέσα σε μία «λίμνη» αίματος όπου υπήρχαν και πατημασιές.

    Η πολυκατοικία όπου έγινε το έγκλημα έχει δύο εισόδους, οι οποίες οδηγούν στην οδό Παπαδημητρίου.


    Οι αστυνομικοί συνέλεξαν το υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται τόσο στη συγκεκριμένη οδό Παπαδημητρίου όσο και τα κάθετα στενά, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν τον δράστη.

     



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ