23.3 C
Athens
24.1 C
Thessaloniki
Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024
More

    Φρίκη στη Μυτιλήνη: Σοκάρει ο πατέρας της ανήλικης που κατήγγειλε βιασμό – «Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!»


    Άλλο ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας και κακοποίησης ήρθε στο «φως», όταν ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας μόλις 14 ετών, κατήγγειλε μαζί με τους γονείς της ότι υπέστη βιασμό από δύο άνδρες (21 και 22 ετών), στη Μυτιλήνη.

    Όταν η μικρή ενημερώθηκε πως η αποτρόπαια πράξη εις βάρος της μπορεί να διαρρεύσει και σε κινητά τηλέφωνα τρίτων σε μορφή βίντεο, αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, μιλώντας στο MEGA.

    «Η μικρή δεν είναι καλά, όπως και εμείς. Κάναμε την καταγγελία και τώρα, περιμένουμε το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει, να κάνει κακό στον εαυτό της», είπε μεταξύ άλλων.


    Οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο, με τις αρχές να αξιολογούν το υλικό που έχουν στα «χέρια» τους. Η 14χρονη φοβόταν να μιλήσει καθώς οι δύο δράστες φέρεται να την απειλούσαν πως αν μιλήσει, θα δημοσιεύσουν βίντεο στο διαδίκτυο.

    Ο 22χρονος κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι «όλα είναι ψέματα» και πως «το κορίτσι μού έστελνε μηνύματα», σύμφωνα με τον δικηγόρο του.




    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ