22.6 C
Athens
19.3 C
Thessaloniki
Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024
More

    Καμένα Βούρλα: «Η μαχαιριά της τρύπησε τον πνεύμονα» – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την 84χρονη που δολοφονήθηκε στο σπίτι της (βίντεο)


    Tη δολοφονία της 84χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στα Καμένα Βούρλα προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι Αρχές.

    Οι έρευνες συνεχίζονται και στρέφονται στο οικογενειακό περιβάλλον της γυναίκας που εντοπίστηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος και φέροντας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη.

    Η ηλικιωμένη δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή, προκαλώντας ανησυχία στους οικείους της και ειδικότερα στον ξάδερφό της που ειδοποίησε την Αστυνομία.


    Οι Αρχές εντόπισαν την ηλικιωμένη πεσμένη στο πάτωμα του εξοχικού σπιτιού της μέσα στα αίματα ενώ στο σημείο υπήρχαν ματωμένες πατημασιές.

    Η πόρτα του σπιτιού της 84χρονης δεν έφερε ίχνη παραβίασης, γεγονός που ωθεί τις Αρχές στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος. Παράλληλα, το κλειδί ήταν πάνω στην πόρτα και το πορτοφόλι της βρέθηκε σε ένα κομοδίνο.


    Η 84χρονη φέρεται να είχε μεγάλη περιουσία ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών της δεχόταν ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφός της ο οποίος ωστόσο, τώρα μένει σε οίκο ευγηρίας.

    «Η μαχαιριά της τρύπησε τον πνεύμονα»

    Όπως τόνισε το πρωί της Τρίτης (15/10) μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο ειδικός αστυνομικός αναλυτικής Σταύρος Μπαλάσκας:

    «Η μαχαιριά της τρύπησε τον πνεύμονα. Πήγε κατευθείαν στην καρδιά και έφυγε αμέσως. Βρήκαμε πατημασιές από ένα παπούτσι με συγκεκριμένο νούμερο. Οι συγγενείς ερευνώνται και ταυτοποιούνται τα άλλοθι. Ήξερε τον δολοφόνο».

    «Είχε πολλά ακίνητα και λένε πως κάποιοι συγγενείς να τα γράψουν σε αυτούς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε έναν γάμο στον παρελθόν και έναν δεσμό με ένα κύριο ο οποίος είχε κακοποιητική συμπεριφορά» συμπλήρωσε.

    «Έπαθα σοκ όταν την είδα»

    Στην εκπομπή μίλησε και ο ξάδελφος της άτυχης γυναίκας, κ. Λουκάς λέγοντας: «Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Της έκανα τηλεφωνήματα και δεν απαντούσε και απευθυνθήκαμε στην αστυνομία και την βρήκαμε μαζί με την αστυνομία όταν πήγαμε στο σπίτι. Έπαθα σοκ όταν την είδα. Υπήρχε μία παλιά ιστορία με διαμάχη αλλά είχε λήξει. Είχαν μια διένεξη με τους συγγενείς του συζύγου της όταν πέθανε αλλά λύθηκε και πάνε 10 χρόνια.

    Ο σύντροφός της είχε κακοποιητική συμπεριφορά, Είχαμε πάει και στην αστυνομία μαζί. Τελευταία φορά μιλήσαμε την Παρασκευή. Εδώ δεν είχε συγγενείς και φίλους, μόνο μία ξαδέλφη και εμάς. Πάντα κράταγε κάποια χρήματα στο σπίτι γιατί ήταν μεγάλη γυναίκα. Προφανώς αυτός χτύπησε το κουδούνι. Δεν είχε τακτοποιήσει τα κληρονομικά της αλλά σκεφτόταν πού θα αφήσει τι».



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ