20 C
Athens
19.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
More

    Κυβέρνηση: «Ούτε μισή δήλωσή μας δεν υπονοεί υποχωρητικότητα στα ελληνοτουρκικά» (βίντεο)

    «Ούτε μισή δήλωσή μας δεν υπονοεί υποχωρητικότητα στα ελληνοτουρκικά», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στους «Αταίριαστους».

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τις αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη για «πατριώτες της φακής» όσον αφορά το μεταναστευτικό, επισημαίνοντας πως ο πρωθυπουργός «δεν απέφυγε να προσωποποιήσει αυτούς στους οποίους απευθυνόταν, που ανήκουν ευρύτερα στον χώρο της Άκρας Δεξιάς στη χώρα. Δεν χαρίζουμε σε καμία Ακροδεξιά την επιτυχία μας στο μεταναστευτικό».

    Παράλληλα, έκανε λόγο για ένα «συγκεκριμένο αφήγημα» που το αναπαράγουν όλα τα κόμματα δεξιότερα της ΝΔ, βάσει του οποίου η Ελλάδα πάει να κάνει «κάτι μεταξύ προδοσίας και κρυφού σχεδίου, πράγμα που είναι εντελώς αντίθετο με την πραγματικότητα, δεδομένων όσων έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια».


    «Ποια άλλη κυβέρνηση επέκτεινε από 6 στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο, ποια άλλη κυβέρνηση υπέγραψε δυο ΑΟΖ, ποια άλλη κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε τέτοια εξοπλιστικά προγράμματα με Rafale, Bellharra και F35;», αναρωτήθηκε.

    Ως προς τα ελληνοτουρκικά, επανέλαβε ότι δεν υπάρχει ούτε μισή δήλωση κυβερνητικού στελέχους που να υπονοεί υποχωρητικότητα, ξεκαθαρίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να βάλει στο ζύγι τα εθνικά δικαιώματα.




    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ