20 C
Athens
19.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
More

    Λέσβος: Η 14χρονη που κατηγόρησε δύο νεαρούς για βιασμό έκανε δύο νέες καταγγελίες – Τι κατέθεσε σε ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ

    Νέες καταγγελίες εις βάρος δύο ατόμων έκανε παρουσία ψυχολόγου η 14χρονη από τη Λέσβο, η οποία προ ημερών είχε υποστηρίξει πως βιάστηκε από έναν 21χρονο και έναν 22χρονο.

    Η ανήλικη το απόγευμα της Τετάρτης, συνοδευόμενη από τους γονείς της πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυτιλήνης όπου και κατήγγειλε δύο νέα πρόσωπα, έναν 64χρονο και έναν 22χρονο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

    Τον 64χρονο τον κατήγγειλε για γενετήσιες πράξεις, και τον δεύτερο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.


    Όπως κατέθεσε η 14χρονη, παρουσία ψυχολόγου της αστυνομίας, με τον 64χρονο συνευρέθηκε ερωτικά σε σπίτι στην Αγιάσο τον περασμένο Αύγουστο, με την θέλησή της, αλλά βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο τις ερωτικές πράξεις.

    Ο 22χρονος σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, προέβη τον περασμένο Ιούνιο σε ασελγείς προτάσεις.


    Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους από την Ασφάλεια Μυτιλήνης και συνεχίζεται η προανάκριση σε συνδυασμό με την καταγγελία βιασμού που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες.

    Λέσβος: Η ΕΛ.ΑΣ. κατάσχεσε τα κινητά των φερόμενων βιαστών της 14χρονης

    Την κατάσχεση των κινητών τηλεφώνων των δύο ατόμων που καταγγέλθηκαν από την 14χρονη πως την βίασαν μέσα σε αυτοκίνητο ότι την βίασαν, ζήτησε ο εισαγγελέας πρωτοδικών Μυτιλήνης από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Λέσβου.

    Ο εισαγγελικός λειτουργός διέταξε παράλληλα, προκαταρκτική έρευνα στην οποία ζητά να κληθούν να δώσουν ανωμοτί εξηγήσεις οι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 21 χρόνων, και να λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας, που ουσιαστικά είναι η καταγγελία της 14χρονης και των γονιών της. Στην προκαταρκτική έρευνα ζητείται και η περαιτέρω ψηφιακή τους ανάλυση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

    Ουσιαστικά να εξετάσουν και να ανασύρουν δεδομένα, προκειμένου να δουν αν υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που να επιβεβαιώνει τις καταγγελίες βιασμού της 14χρονης και διαμοιρασμού του επίμαχου υλικού σε τρίτα πρόσωπα.

     



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ