Θρήνος στον Πολεμικό Ναυτικό, καθώς την Τρίτη (29/4) πέθανε Ανθυπολοχαγός κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού, ο Ανθυπολοχαγός έχασε τις αισθήσεις τους μετά από εκπαίδευση και άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο «Αττικό» και παρά τις τεράστιες προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε.
Η ανακοίνωση
«Την Tρίτη 29 Απριλίου 2025, περί ώρας 12:30, κατά την διάρκεια εκπαίδευσης στην Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, απώλεσε τις αισθήσεις του ο Ανθυπολοχαγός (ΠΖ) Σ.Μ.
Στον Αξιωματικό παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και εκτελέστηκαν ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από κατάλληλο υγειονομικό προσωπικό.
Ακολούθως διακομίσθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του και έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών.
Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας».