14.1 C
Athens
13.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025
More

    Καβάλα: Τον τσάκωσαν στο λιμάνι να μεταφέρει παράνομα τέσσερις μετανάστες με το φορτηγό του και τον συνέλαβαν

    Ένας 57χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού συνελήφθη χθες το βράδυ στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μετανάστες

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Καβάλας από στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Καβάλας, διαπιστώθηκε ότι ο 57χρονος οδηγός ενός φορτηγού (Φ/Γ) οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε στο χώρο του επικαθήμενου τους τέσσερις αλλοδαπούς (2 άνδρες και 2 ανήλικους), οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στην Ελλάδα.

    Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το ανωτέρω Φ/Γ όχημα-επικαθήμενο και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ