16.3 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Ρόδος: Μηδενίστηκε γραπτό μαθήτριας στις Πανελλήνιες επειδή είχε κινητό

    Μηδενίστηκε γραπτό μαθήτριας στη Ρόδο που αψήφησε τις οδηγίες του υπουργείου Παιδείας για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια των εξετάσεων για τις Πανελλήνιες.

    Μετά το μηδενισμό γραπτού ενός μαθητή στο Ρέθυμνο που βρέθηκε να έχει μαζί του και ανοιχτό το κινητό του τηλέφωνο κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων, τώρα η μαθήτρια στη Ρόδο πήρε «0» στο γραπτό της για τον ίδιο λόγο.

    Στην περίπτωση της Ρόδου, η μαθήτρια φαίνεται πως είχε κλειστό το κινητό της τηλέφωνο ωστόσο το είχε πάνω, κάτι που επίσης απαγορεύεται.

    Έτσι κινήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία και ο επιτηρητής μηδένισε το γραπτό της και την απέβαλλε από το εξεταστικό κέντρο.

    Υπενθυμίζεται πως τα κινητά τηλέφωνα κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών απαγορεύονται. Οι υποψήφιοι οφείλουν να τα παραδίδουν κλειστά στους επιτηρητές, οι οποίοι θα τα παραδώσουν πίσω στους κατόχους τους όταν ολοκληρωθεί η εξέταση.

     



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ