Φυλακές Κορυδαλλού: Τούρκος κρατούμενος έκανε απόπειρα απόδρασης – Τον εντόπισαν στην ταράτσα (βίντεο)

Απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού σημειώθηκε σήμερα το πρωί (3/6), περί τις 10:00, όταν ένας κρατούμενος τουρκικής καταγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, προσπάθησε να βγει από το σωφρονιστικό κατάστημα.

Ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού βρισκόταν στην Ε πτέρυγα και ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου για να διαφύγει, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Όπως έγινε γνωστό, ο κρατούμενος φέρεται να εντόπισε ένα κενό ασφαλείας στις φυλακές Κορυδαλλού και φέρεται να σκαρφάλωσε από τις υδρορροές στην ταράτσα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κομμάτι που «βλέπει» στην οδό Σολωμού.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ