Ένωση Αστυνομικών Πιερίας: Εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά της στους συναδέλφους Πατσούρα και Κυριτσιόπουλο

H Ένωση Αστυνομικών Πιερίας εκφράζει με ανακοίνωσή της τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους Ανθυπαστυνόμο Μάριο Πατσούρα και Υπαρχιφύλακα Γεώργιο Κυριτσιόπουλο του Α.Τ. Δίου-Ολύμπου, οι οποίοι επέδειξαν υψηλό αίσθημα καθήκοντος και αυτοθυσίας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους «Συγκεκριμένα, την Κυριακή (1/6) οι δύο αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν άμεσα σε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στο Λιτόχωρο, όπου διέσωσαν ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν εντός του φλεγόμενου σπιτιού. Η έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβασή τους απέτρεψε τα χειρότερα και ανέδειξε το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και ανθρωπιάς που διακρίνει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Ένωσή μας αισθάνεται υπερήφανη για τους συναδέλφους μας και τους ευχαριστεί για την προσήλωσή τους στην προστασία της ανθρώπινης ζωής. Τέτοιες πράξεις ανιδιοτελούς προσφοράς αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και ενισχύουν την εμπιστοσύνη της κοινωνίας στο έργο της Αστυνομίας».



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ