18.4 C
Athens
13.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025
More

    Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης: Αντιπροσωπεία της επισκέφθηκε στη Δημοτική Κατασκήνωση Μάκρης

    Με την ευκαιρία της έναρξης της φετινής κατασκηνωτικής περιόδου, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Τουφάκη Χρήστο, το Γενικό Γραμματέα Πεζικίδη Παναγιώτη και τον Οργανωτικό Γραμματέα Μόκαλη Ευάγγελο, επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα (7/7) τη Δημοτική Κατασκήνωση Μάκρης, όπου φιλοξενούνται και τέκνα αστυνομικών.

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τα παιδιά, να συνομιλήσουν με το προσωπικό της κατασκήνωσης και να διαπιστώσουν το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας, ασφάλειας και οργάνωσης που παρέχεται στους μικρούς κατασκηνωτές.

    Επίσης έγινε συνάντηση με τους υπεύθυνους της Δημοτικής Αρχής για θέματα της κατασκήνωσης κ. Τζάτζαλη Χαράλαμπο και κ. Τασακλάκη Αθανάσιο όπου ενημερωθήκαμε για τις εργασίες που έχουν γίνει και αυτές που έχουν σχεδιαστεί να γίνουν στην κατασκήνωση προκειμένου να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο ώστε να προσφέρει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στα παιδιά.

    Η Ένωση μας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τη Δημοτική Αρχή Αλεξανδρούπολης και όλους τους εργαζόμενους στην κατασκήνωση για τη διαχρονική στήριξη και τη δυνατότητα που παρέχουν στα παιδιά των συναδέλφων μας να ζήσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και ψυχαγωγίας μέσα σε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον.

    Ως Ένωση χαιρόμαστε καθώς η προσπάθεια που καταβάλαμε πριν χρόνια ώστε να φιλοξενούνται ΔΩΡΕΑΝ, καθώς τα έξοδα θα καλύπτονται εξολοκλήρου από το Ίδρυμα
    Μέριμνας και Αριστείας της Ελληνικής Αστυνομίας, παιδιά αστυνομικών αποδίδει καρπούς.

    Η φροντίδα για τα παιδιά των αστυνομικών οικογενειών αποτελεί προτεραιότητα για την Ένωσή μας. Στηρίζουμε κάθε δράση που ενισχύει το κοινωνικό πρόσωπο του Σώματος και εξασφαλίζει ποιοτικές συνθήκες ξεκούρασης και χαράς για τα παιδιά μας.

    Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης εύχεται σε όλα τα παιδιά και το προσωπικό της κατασκήνωσης μια όμορφη, δημιουργική και ασφαλή
    κατασκηνωτική περίοδο.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ