12.6 C
Athens
13.2 C
Thessaloniki
Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025
More

    Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία στην Πάτρα – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου

    Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, αναστέλλεται η λειτουργία ολόκληρης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση ελήφθη λόγω σοβαρών δυσλειτουργιών που διαπιστώθηκαν στη συγκεκριμένη υπηρεσία: ένας ιατροδικαστής έχει αποβιώσει, η μέχρι πρότινος προϊσταμένη έχει τεθεί σε αργία, ένας ακόμη παραιτήθηκε, ενώ ο τέταρτος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου.

    Υπενθυμίζεται ότι από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας είχαν συνταχθεί εκθέσεις τόσο για τον θάνατο ενός εκ των παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου όσο και για τα δύο βρέφη που ομολόγησε η Ειρήνη Μουρτζούκου ότι δολοφόνησε.

    Η αναστολή λειτουργίας θα διαρκέσει έως ότου ολοκληρωθεί η αναδιοργάνωση και η πλήρης στελέχωση της υπηρεσίας. Στο μεταξύ, τα περιστατικά που προκύπτουν στην περιοχή θα καλύπτονται από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κορίνθου.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ