12.2 C
Athens
13.2 C
Thessaloniki
Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025
More

    Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών – Απείλησε την υπάλληλο με μαχαίρι και άρπαξε χρήματα

    Στιγμές τρόμου έζησε το βράδυ της Δευτέρας (14/7) μία υπάλληλος σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.

    Λίγο μετά τις 21:00 ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μπούκαρε στο κατάστημα επί της οδού Επιδαύρου, στην Τούμπα και κρατώντας μαχαίρι, απείλησε την υπάλληλο και στη συνέχεια βούτηξε το ποσό των 689 ευρώ, σύμφωνα με την Αστυνομία.

    Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που κινητοποιήθηκαν για το συμβάν εντόπισαν λίγο αργότερα τον 19χρονο δράστη ο οποίος στη θέα των αστυνομικών πέταξε το μαχαίρι πιστεύοντας πως έτσι θα ξεφύγει, όπως αναφέρει το thestival.

    Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό από τη ληστεία, το οποίο και κατασχέθηκε.

    Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης για ληστεία σε κατάστημα τυχερών παιγνίων στην περιοχή της Τούμπας, οδήγησε στον εντοπισμό και στη σύλληψη του δράστη.

    Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τούμπας – Τριανδρίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ