Φωτιά στην Κορινθία: Δύο πυροσβέστες στο νοσοκομείο – Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο στο Φενεό

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου διακομίστηκαν δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στην  φωτιά στον Φενεό Κορινθίας.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική κατά τη διαδικασία κατάσβεσης στο πεδίο της αναζωπύρωσης ένας εποχικός πυροσβέστης υπέστη ελαφρά εγκαύματα και ακόμη ένας πυροσβέστης (μόνιμος) αντιμετώπισε ελαφρά αναπνευστικά προβλήματα και θα υποβληθούν σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά είναι σε χαράδρα και την «χτυπούν» κυρίως με τα εναέρια μέσα με στόχο να την περιορίσουν όσο αυτά επιχειρούν.

Φενεός Κορινθία: Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ατο Φενεό, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο. Υπάρχουν διάσπαρτες εστίες σε δύσβατα και δυσπρόσιτα σημεία και η διαβροχή θα συνεχιστεί από τις ισχυρές επίγειες δυνάμεις



0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ