10.6 C
Athens
8.4 C
Thessaloniki
Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025
More

    Μητέρα της Κυριακής Γρίβα: «Δεν μπορεί ο καθένας να παίρνει όπλο και να επικαλείται ψυχιατρικά προβλήματα» (βίντεο)

    Μετά την καταδίκη σε ισόβια του 40χρονου άνδρα που δολοφόνησε την Κυριακή Γρίβα, η μητέρα της μιλά με λόγια σπαρακτικά, ζητώντας να σταματήσει η παραμονή του δολοφόνου στο ψυχιατρικό κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού.

    Με λόγια γεμάτα οργή και πόνο, στηλιτεύει την επίκληση ψυχιατρικών προβλημάτων ως τρόπο αποφυγής της πραγματικής τιμωρίας.

    «Δεν μπορεί ο καθένας να παίρνει ένα μαχαίρι, ένα όπλο και μετά να πηγαίνει σε ένα δικαστήριο, να ισχυρίζεται ψυχιατρικά προβλήματα. Πλέον δεν θα είναι εύκολο… Η νοσηλεία του στις ψυχιατρικές φυλακές του Κορυδαλλού είναι κραυγαλέα. Δεν μπορεί να είναι ένας άνθρωπος ενάμιση χρόνο σε ψυχιατρική κλινική», δήλωσε η μητέρα της Κυριακής στο Mega.

    Η ίδια επισημαίνει τη σημασία της δικαστικής απόφασης, όχι μόνο για την ίδια την οικογένεια, αλλά και για όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν κακοποιητικές σχέσεις:

    «Αποδείχθηκε ότι δεν μπορείς να ξεγελάς τη Δικαιοσύνη με ψεύτικα χαρτιά, ψεύτικες δηλώσεις. Όσο και να προσπαθήσανε να πουν ψέματα, να κατακρίνουν τον χαρακτήρα της Κυριακής, αποδείχθηκε ότι όλα αυτά ήταν ψέματα».

    Συγκλονιστικά ήταν και τα λόγια του πατέρα της Κυριακής: «Δεν πρέπει να κλάψει ξανά άλλος γονιός, ξέρετε τι είναι να κρατάς το παγωμένο χέρι της κόρης σου και να σου το παίρνουν για να το κατεβάσουν μέσα στον τάφο;», συγκλόνισε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ