16.3 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Δούκας σε Ισραηλινό πρέσβη: «Δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους και παιδιά»

    Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, απάντησε στην επίθεση του Ισραηλινού πρέσβη Νόαμ Κατς, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι «δεν κάνει αρκετά για να προστατεύσει την πόλη του από τις οργανωμένες μειονότητες».

    Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός πρέσβης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Καθημερινή, δήλωσε: «Ο δήμαρχος Αθηναίων δεν κάνει αρκετά για να προστατεύσει την πόλη του από οργανωμένες μειονότητες. Δεν καθαρίζει την πόλη και κάνει τους Ισραηλινούς τουρίστες να μην αισθάνονται άνετα».

    Ο Χάρης Δούκας έδωσε μια αποστομωτική απάντηση στα λεγόμενα του Νόαμ Κατς, τονίζοντας ότι η Αθήνα είναι πρωτεύουσα μιας δημοκρατικής χώρας, η οποία σέβεται απολύτως τους επισκέπτες.

    Η δήλωση που έκανε ο Χάρης Δούκας

    Ο Χάρης Δούκας, με αιχμές για τα όσα συμβαίνουν στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε μέσα από ανάρτηση που έκανε:

    «Ως δημοτική αρχή της πόλης, έχουμε αποδείξει την ενεργή αντίθεσή μας στη βία και τον ρατσισμό και δεν δεχόμαστε μαθήματα δημοκρατίας από όσους σκοτώνουν αμάχους και παιδιά στις ουρές των συσσιτίων, από όσους οδηγούν στον θάνατο καθημερινά δεκάδες ανθρώπους στη Γάζα, από βόμβες, πείνα και δίψα».



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ