Βίντεο αλλά και φωτογραφίες φέρνει στο φως το Mega από την χθεσινοβραδινή (20/8) επίθεση σε τουριστικό λεωφορείο στην Εγνατία Οδό, πριν την έξοδο για την Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας, από τέσσερις ανήλικους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τουριστικό λεωφορείο γυρνούσε χθες από την Χαλκιδική στη Σερβία και κοντά στα διόδια του Ωραιοκάστρου δέχτηκε επίθεση με πέτρες από τέσσερις ανήλικους.
Οι πέτρες έσπαζαν τζάμια και το παρμπρίζ του λεωφορείου, τραυματίζοντας τρία άτομα.
Ο ένας εκ των τραυματιών είναι ο δεύτερος οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και του έκαναν τραύματα στα χείλη. Άλλοι δύο επιβάτες τραυματίστηκαν, οι οποίοι δεν θέλησαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Οι επιβάτες του λεωφορείου σοκαρίστηκαν από την επίθεση και στη συνέχεια ήρθε δεύτερο λεωφορείο προκειμένου να τους παραλάβει και να τους μεταφέρει πίσω στην Σερβία.