Συνελήφθη 42χρονος οδηγός που έτρεχε με 208χλμ/ώρα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας

Από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (26/9) στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στην περιοχή της Κηφισιάς, να κινείται με ταχύτητα 208 χλμ/ώρα.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 42χρονος κινούνταν με 208 χλμ/ώρα αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 130 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.

Στον οδηγό του εν λόγω οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

1 Σχόλιο
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
5 months ago

δεν υπαρχει ελεος οτι θελει κανει ο καθενας , προστιμα και εξοντωτικες ποινες μεχρι να σβησει ο ηλιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ