Αργυρούπολη: Σοκάρει ο σύζυγος της 60χρονης – «Της κατέβασε το παντελόνι και πήγε να τη βιάσει» (βίντεο)

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Αργυρούπολη νέο περιστατικό απόπειρας βιασμού, με θύμα μία γυναίκα 60 ετών, στην οποία επιτέθηκε άγνωστος έξω από το σπίτι της.

Ο δράστης την πλησίασε αιφνιδιαστικά, της έσκισε τη μπλούζα και όπως κατήγγειλε η γυναίκα, κατέβασε το παντελόνι του αλλά και το δικό της, επιχειρώντας να τη βιάσει.

Ο σύζυγος της 60χρονης αποκάλυψε ότι «πήγε η γυναίκα απέναντι να ψωνίσει, στο γυρισμό εδώ την βάλανε στη πόρτα μέσα, έριξε μια ματιά να πάρει κάτι ρεύματα κάτι τέτοια που έρχονται, της επιτέθηκε ο άλλος από πίσω, την τράβηξε κάτω, την καβάλησε από πάνω, της έσκισε την μπλούζα, της κατέβασε το παντελόνι μέχρι τα γόνατα κάτω και πήγε για απόπειρα βιασμού», μιλώντας στο MEGA.

Η αστυνομία έχει «εξαπολύσει» ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ