14.4 C
Athens
14.5 C
Thessaloniki
Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2025
More

    Ανατροπή με τους 18 νεκρούς μετανάστες στην Κρήτη: Βρέθηκαν εντός της λέμβου, πέθαναν από υποθερμία και ασιτία

    Τραγωδία εκτυλίχθηκε 26 ναυτικά μίλια νότια της Ιεράπετρας Κρήτης. Σύμφωνα με το Λιμενικό, 18 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί, ενώ δύο επιβαίνοντες εντοπίστηκαν ζωντανοί και διασώθηκαν.

    Η λέμβος, σύμφωνα με νέες πληροφορίες εντοπίστηκε σε ακυβέρνητη κατάσταση στη θαλάσσια περιοχή. Σε αντίθεση με τις αρχικές πληροφορίες, η βάρκα δεν ανετράπη, όπως αναφέρει το creta24.gr.

    Οι 18 νεκροί βρέθηκαν εντός της λέμβου και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φαίνεται να έχασαν τη ζωή τους από υποθερμία και ασιτία, καθώς παρέμειναν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτεθειμένοι στην κακοκαιρία.

    Τι υποστήριξαν οι δύο διασωθέντες

    Οι δύο διασωθέντες ανέφεραν στις αρχές ότι το σκάφος έμεινε ακυβέρνητο λόγω της κακοκαιρίας και ότι για ώρες πάλευαν χωρίς τροφή και προστασία από τις συνθήκες.

    Οι πληροφορίες του Λιμενικού αναφέρουν ότι οι σοροί των 18 επιβαινόντων ήταν νεκροί πάνω από μία ημέρα, ενώ όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχουν αγνοούμενοι στη θάλασσα, καθώς όλοι οι επιβαίνοντες βρέθηκαν εντός του σκάφους.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ