Πολεμικό Ναυτικό: Στο υποβρύχιο «Πιπίνος» για να παρακολουθήσει βολή νέου τύπου τορπίλης ο Δένδιας (βίντεο)

Στο υποβρύχιο τύπου 214 «Πιπίνος» του Πολεμικού Ναυτικού επιβιβάστηκε την Πέμπτη (11/12) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας προκειμένου να παρακολουθήσει βολή με νέου τύπου τορπίλη SeaHake mod4.

Η βολή έγινε εναντίον στόχου επιφανείας στο πλαίσιο της άσκησης «Περισκόπιο» που εντάσσεται στον ετήσιο προγραμματισμό της επιχειρησιακής εκπαίδευσης των μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού.

Τον κ. Δένδια συνόδευαν ο Υφυπουργός Άμυνας Θανάσης Δαβάκης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος–Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, καθώς και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Χρήστος Σασιάκος ΠΝ.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ