back to top
16.4 C
Athens
15.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2026
More

    ΣΑΣΜΥ: Προκήρυξη αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου ΔΣ – Πώς θα διεξαχθούν

    Ο ΣΑΣΜΥ εξέδωσε ανακοίνωση προκήρυξης αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου ΔΣ.

    Οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων, θα γίνονται δεκτές από το ΔΣ και την Εφορευτική Επιτροπή, μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2026.

    Η ανακοίνωση του ΣΑΣΜΥ

    Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Μονίμων Υπξκών (Σ.Α.Σ.Μ.Υ.), δια του  Διοικητικού Συμβουλίου του, μετά από απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ανακοινώνει ότι την 15η Μαρτίου 2026, στο χώρο της ΕΑΑΣ Παράρτημα Τρικάλων και από Ω 10:00 έως 14:00, Θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του τακτικού Δ.Σ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου μας.

    Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν με δύο τρόπους:

    • Με την ψήφο σε κάλπη, στο χώρο της ΕΑΑΣ Παράρτημα Τρικάλων, δια της φυσικής παρουσίας  των μελών,
    • Με αποστολή επιστολικής ψήφου μέσω του mail του Συνδέσμου, όπως προβλέπεται στο καταστατικό, για να μπορέσουν να ψηφίσουν τα απομακρυσμένα μέλη.

    Οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων, θα γίνονται δεκτές από το ΔΣ και την Εφορευτική Επιτροπή, μέχρι και την 28η Φεβρουαρίου 2026 (20:00).

    Αιτήσεις υποψηφιοτήτων θα αποσταλούν ηλεκτρονικά σε όλα τα μέλη του ΣΑΣΜΥ τα οποία επιπρόσθετα μπορούν να προμηθευτούν την αίτηση και από τα μέλη του απερχόμενου ΔΣ του Συνδέσμου, καθώς και από την ιστοσελίδα μας.(http://www.sasmy.gr).

    Η εφορευτική επιτροπή θα αποστείλει σε όλα τα μέλη αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών σύμφωνα με όσα ορίζει το καταστατικό.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ