back to top
13.8 C
Athens
9.8 C
Thessaloniki
Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2026
More

    Στην Ευελπίδων ο Χρήστος Μάστορας: Αρχίζει η δίκη για την επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ (βίντεο)

    Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για το δικαστήριο που αφορά τη σύλληψή του για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στις 3 Φεβρουαρίου 2025, έφτασε το πρωί της Τετάρτης (18/2) ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας.

    Ο Χρήστος Μάστορας είχε συλληφθεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ με αποτέλεσμα να ασκηθεί σε βάρος του ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση, από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

     

    Το χρονικό της σύλληψης του Χρήστου Μάστορα

    Ήταν περίπου 2 τα ξημερώματα εκείνης της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας όταν μπλόκο της τροχαίας στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου έκανε αλκοτέστ σε οδηγούς και σταμάτησε τον Χρήστο Μάστορα.

    Ο τραγουδιστής, αν και ήταν τρίτος στη σειρά για αλκοτέστ, διέφυγε.

    Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το μπλόκο στην πλατεία Ομονοίας, με αποτέλεσμα το όχημα του καλλιτέχνη, στο οποίο επέβαινε η σύντροφος του και μια φίλη της, να ακινητοποιηθεί λίγο αργότερα.

    Σε αλκοτέστ, στο οποίο οι αστυνομικοί υπέβαλαν τον τραγουδιστή, διαπίστωσαν πως το ποσοστό ήταν 0,83, δηλαδή πάνω από το όριο που είναι στο 0,25 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα.

    Όταν είχε οδηγηθεί τότε στο αυτόφωρο είχε μεταφέρει μέσω του συνηγόρου του ότι δεν σταμάτησε στο μπλόκο της τροχαίας, καθώς δεν κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα.

    Ακόμη υποστήριξε πως αν ήθελε πράγματι να διαφύγει το μπλόκο σε αυτήν την περίπτωση δεν θα συμμορφωνόταν στο επόμενο μπλόκο της Ομόνοιας όπου και σταμάτησε για έλεγχο και εν τέλει συνελήφθη.

    Αντίθετα, ο τραγουδιστής φερόταν να αποδέχεται το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, για το οποίο εφόσον καταδικαστεί προβλέπεται, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, ποινή φυλάκισης ελάχιστο δυο μήνες, διοικητικό πρόστιμο, χρηματική ποινή και αφαίρεση του διπλώματος του για 6 μήνες.

    Στη συνέχεια με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης παραδέχτηκε ότι το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμβουλος, τονίζοντας ότι οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους και πως ο ίδιος είναι έτοιμος να πληρώσει για το λάθος του.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ