back to top

Υπόθεση Παντελή Παντελίδη: Διεκόπη για τον Μάρτιο η μήνυση σε βάρος του «όψιμου μάρτυρα» από Αρναούτη και Κυριάκου

Η εκδίκαση της μήνυσης που κατέθεσαν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου κατά μάρτυρα της υπόθεσης Παντελίδη ξεκίνησε σήμερα (25/2).

Ο μάρτυρας είχε ισχυριστεί ότι είχε δει τον τραγουδιστή στη θέση του συνοδηγού, κατάθεση αντίθετη από το πόρισμα της δικαιοσύνης.

Ο μάρτυρας κρίθηκε «όψιμος», καθώς εμφανίστηκε αργά και δεν έκανε δεκτή τη μαρτυρία του. Οι δύο γυναίκες υποστηρίζουν πως ήταν εν γνώσει του 57χρονου μάρτυρα ανακριβής η κατάθεσή του.

Και η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου βρίσκονταν στο δικαστήριο για την υπόθεση, ωστόσο μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στην Ευελπίδων, όλες οι υποθέσεις πήγαν πίσω.

Λόγω παρέλευσης του ωραρίου η εκδίκασή της θα συνεχιστεί στις 16 Μαρτίου.



0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ
ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟΨΕΙΣ