Ένωση Αστυνομικών Χανίων: «Συγχαίρουμε τους συναδέλφους για τη σύλληψη δύο ανδρών για όπλα και βεγγαλικά»

Τα συγχαρητήριά της προς τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου εκφράζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, με αφορμή τη σύλληψη δύο ανδρών – ενός ημεδαπού και ενός αλλοδαπού – για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση κάνει λόγο για μια σημαντική επιτυχία των αστυνομικών, η οποία προέκυψε έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση στο λιμάνι της Σούδας.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Χανίων

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων συγχαίρει δημόσια, για ακόμα μια φορά μέχρι την επόμενη, τους συναδέλφους μας του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου για τη σύλληψη δυο (2) ανδρών, ενός ημεδαπού και ενός αλλοδαπού, για παραβάσεις νομοθεσίας περί περί όπλων και βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα, οι συνάδελφοί μας με κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και με επιτυχημένες προανακριτικές και επιχειρησιακές πράξεις, απέδειξαν για πολλοστή φορά το υψηλό επίπεδο ευθύνης και εκπαίδευσης που τους διακατέχει κάνοντάς μας υπερήφανους.

Συγκεκριμένα μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα στο λιμάνι της Σούδας συνέλαβαν έναν (1) ημεδαπό και έναν (1) αλλοδαπό κατασχέτοντας μεταξύ άλλων 5.460 βεγγαλικά, 3.822 κροτίδες, 41 πυροτεχνήματα, καπνογόνα, -2- πιστόλια, βαλλίστρα με βέλη, 611 φυσίγγια, -3- σιγαστήρες, 1 γκλοπ, 1 μαχαίρι και -1- αυτοκίνητο.

Με την επιτυχία τους αυτή απέδειξαν για μία ακόμη φορά ποιο είναι το πραγματικό επίπεδο της αστυνόμευσης στην πόλη μας θεμελιώνοντας έτσι στο μέγιστο βαθμό, το αίσθημα ασφαλείας στη κοινωνία της Κισάμου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Σεληνιωτάκης Στυλιανός

Ο Γενικός Γραμματέας Κουκουβιτάκης Χρήστος»



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ