Λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στα κάτωθι οδικά τμήματα του νότιου (αριστερού) παράδρομου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά το χρονικό διάστημα από 18-3-2026 έως 1-4-2026 και καθ΄ όλη την διάρκεια του 24ώρου, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, ως εξής:
Α) Στο ύψος της χ/θ 34,000 (σημείο J10):
- Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από το ύψος της χ/θ 34,000 έως το ύψος της χ/θ 37,500.
- Η κυκλοφορία των οχημάτων και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, θα εκτρέπεται στο Βόρειο (Δεξιό) Παράδρομο.
Β) Στο ύψος της χ/θ 29,000 (σημείο J15):
- Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από το ύψος της χ/θ 29,000 έως το ύψος της χ/θ 33,000.
- Η κυκλοφορία των οχημάτων και για τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και στο λοιπό τοπικό οδικό δίκτυο.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
