Μάνδρα: Χειροπέδες σε 25χρονο και 29χρονη που διακινούσαν κάνναβη και κοκαΐνη

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 14-3-2026 στην περιοχή της Μάνδρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ασπροπύργου/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α., 25χρονη και 29χρονος ημεδαποί και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας που περιήλθε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ασπροπύργου, αναφορικά με άνδρα και γυναίκα οι οποίοι κινούμενοι με δίκυκλο ,διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες τις οποίες απέκρυπταν σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μάνδρας, πρωινές ώρες της 14-3-2026, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο επίμαχο διαμέρισμα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  • 274 γραμμ. κάνναβης,
  • 12,5 γραμμ. κοκαΐνης,
  • τρίφτης και
  • το χρηματικό ποσό των 1.635 ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το δίκυκλο που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους, όπου σε ειδική κρύπτη κάτω από το τιμόνι εντοπίστηκε τρίφτης.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ