Νεκρή εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (16/4) μία 57χρονη γυναίκα σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας επί της Οδού Μακεδονομάχων στην Πτολεμαΐδα, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.
Το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας βρήκαν ένοικοι της οικοδομής, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τις αστυνομικές Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Καθηγήτρια (Φιλόλογος του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Πτολεμαΐδας), η οποία διέμενε στην ίδια πολυκατοικία.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πτώση από τον πέμπτο όροφο του κτιρίου, γεγονός που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό της.
Κατά τις ίδιες πηγές, εντοπίστηκε και σημείωμα, στοιχείο που ενισχύει το ενδεχόμενο αυτοχειρίας.
Ωστόσο, η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση, με τις αρμόδιες Αρχές να εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια, όπως αναφέρει το eordaia.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Η είδηση έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής, καθώς συνάδελφοι και μαθητές κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερα αγαπητή παρουσία στο σχολείο.

