Σε ισχύ τίθεται η αντιπυρική περίοδος από την Πρωτομαγιά

Σε ισχύ τίθεται η αντιπυρική περίοδος από την 1η Μαΐου. Πυροσβεστική, Τοπική Αυτοδιοίκηση και εθελοντές τίθενται σε ετοιμότητα σε μια προσπάθεια αποφυγής των καταστροφικών πυρκαγιών περασμένων ετών.

Από την 1η Μαΐου αρχίζουν και οι αυξημένες περιπολίες. Πυροσβέστες, Τοπική Αυτοδιοίκηση και εθελοντές δηλώνουν έτοιμοι.

Φέτος τόσο η Πυροσβεστική όσο και οι εθελοντές διαθέτουν νέο εξοπλισμό.

«Θα φανεί το επόμενο προσεχές διάστημα κατά πόσο αυτή η καύσιμη ύλη θα ξεραθεί, πριν οι συμπολίτες μας μπουν στην διαδικασία να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους», επισήμανε στην ΕΡΤ ο Σάββας Τσολάκης, Διοικητής ΠΥ Θεσσαλονίκης.

«Είμαστε έτοιμοι εάν παραστεί ανάγκη να συνδράμουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία με μηχανήματα έργου», τόνισε από την πλευρά της η Αθηνά Αηδονά, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ