Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού πραγματοποίησαν μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο επαφών με το προσωπικό και τη διοίκηση της Υπηρεσίας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την καθημερινή λειτουργία του Τμήματος και τις ανάγκες των αστυνομικών, ενώ η Ένωση προχώρησε και στην παράδοση ηλεκτρονικού υπολογιστή και εξοπλισμού γραφείου για την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής.
Η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας
«Μέλη του Προεδρείου της Ένωσής μας πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε συζήτηση με μέλη της Ένωσής μας σχετικά με ζητήματα που αφορούν την καθημερινή λειτουργία της Υπηρεσίας και τις ανάγκες του αστυνομικού προσωπικού.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Διοικητή του Τμήματος, Α/Α’ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κωνσταντίνο, με τον οποίο αντηλλάγησαν απόψεις για θέματα που απασχολούν την Υπηρεσία και το προσωπικό αυτής.
Η Ένωσή μας, ανταποκρινόμενη άμεσα σε σχετικό αίτημα των συναδέλφων μας, προχώρησε στην παράδοση ενός σύγχρονου σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή καθώς και εξοπλισμού γραφείου, με σκοπό την ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής της Υπηρεσίας και τη διευκόλυνση του έργου των συναδέλφων μας.
Η στήριξη των συναδέλφων μας και η έμπρακτη συμβολή στην αντιμετώπιση των αναγκών των αστυνομικών υπηρεσιών αποτελούν σταθερή προτεραιότητα για την Ένωσή μας.
Το Προεδρείο της Ένωσης,
Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης
Γενικός Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος
Α΄ Αντιπρόεδρος, Μουρατίδης Χαράλαμπος
Β΄ Αντιπρόεδρος, Πολίτης Ιωάννης
Γ΄ Αντιπρόεδρος, Ψαθάς Χρυσοβαλάντης
Ταμίας, Μπάμπαλης Εμμανουήλ
Οργανωτικός Γραμματέας, Μπαξεβάνος Χρήστος
Εκτελεστικός Γραμματέας, Παπανικολάου Δημήτριος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Κουκουφίκης Σταύρος»

