Σοκ στα Χανιά: Τρίχρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα από χτυπήματα – Συνελήφθη η μητέρα του

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται διασωληνωμένο ένα τρίχρονο κοριτσάκι το οποίο διακομίστηκε το βράδυ της Πέμπτης (21/5) από τη μητέρα του στο νοσοκομείο Χανίων με σοβαρά χτυπήματα.

Το παιδί έφερε μώλωπες στο κορμάκι του, εκχυμώσεις και εκδορές, παλιό κάταγμα στο βραχιόνιο και άμεσα υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και απεικονιστικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν υποσκληρίδιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Παιδοχειρουργοί, νευροχειρουργοί και παιδίατροι του νοσοκομείου Χανίων που εξέτασαν το κοριτσάκι, έκριναν επιτακτική την ανάγκη διακομιδής του στο ΠΑΓΝΗ, για νοσηλεία στην εξειδικευμένη ΜΕΘ Παίδων.

Για το σοβαρό περιστατικό εκλήθη η Αστυνομία που από χθες το βράδυ είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Εισαγγελία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τρίχρονο αγγελούδι βρισκόταν σε παιδική χαρά της πόλης των Χανίων.

Η μητέρα είναι Ρομά και ο πατέρας Πακιστανός υπήκοος. Οι συνθήκες τραυματισμού του είναι υπό διερεύνηση, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Η μητέρα του κοριτσιού συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ