Ζάκυνθος: Ταχύπλοο προκάλεσε μεγάλο κυματισμό και τραυμάτισε δύο γυναίκες

Δύο γυναίκες με καταγωγή από την Αγγλία, ηλικίας 55 και 58 ετών, τραυματίστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (30/5) στη θαλάσσια περιοχή «ΚΕΡΙ» της Ζακύνθου.

Οι γυναίκες βρισκόντουσαν με άλλους τρεις επιβάτες σε μία εκμισθούμενη λέμβο.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη και τους επιβάτες, κατά την επιστροφή της λέμβου από περιηγητικό πλου προς τον λιμενίσκο του Αγίου Σώστη, ένα παραπλέον σκάφος που έπλεε με αυξημένη ταχύτητα προκάλεσε έντονο κυματισμό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 55χρονης και της 58χρονης στη μέση και το αριστερό πόδι, αντίστοιχα.

Η λέμβος κατέπλευσε με ασφάλεια στον λιμενίσκο του Αγίου Σώστη, απ’ όπου οι δύο τραυματισθείσες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο όχημα σε ιδιωτική κλινική της Ζακύνθου, όπου παραμένουν νοσηλευόμενες. Από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν η κυβερνήτης και ο ιδιοκτήτης της λέμβου για παράβαση του άρθρου 314 παρ. Β’ 2 του Π.Κ. «Σωματική βλάβη κατά συρροή από υπόχρεο».



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ