Βίντεο: Η στιγμή από τη σύλληψη της ηθοποιού Έλενας Τοπαλίδου

Στη δημοσιότητα έγινε γνωστό περιστατικό σύλληψης της ηθοποιού Έλενας Τοπαλίδου, έπειτα από τροχονομικό έλεγχο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στον Ant1, η ηθοποιός φέρεται να προσπάθησε αρχικά να αποφύγει το μπλόκο που είχε στηθεί στα Κάτω Πατήσια, στην οδό Αγίου Μελετίου, με αστυνομικό να επιχειρεί να την ακινητοποιήσει.

Σε οπτικό υλικό που παρουσιάστηκε, φαίνεται αρχικά η προσπάθεια ελέγχου του οχήματος. Σε δεύτερο βίντεο, η ηθοποιός έχει ήδη βγει από το αυτοκίνητο και μπαίνει σε κατάστημα για να συνέλθει, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο διακρίνεται η μεταφορά της με τους αστυνομικούς προς το τμήμα.

 

Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός επικαλούμενος αστυνομικές πηγές, το πρώτο αλκοτέστ έδειξε 0,80 mg ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα και το δεύτερο 0,77 mg, με το επιτρεπόμενο όριο να είναι 0,25.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στον Ant1 περιέγραψε ότι είδε το όχημα να προσπαθεί να απομακρυνθεί, πριν σταματήσει τελικά μετά από σήμα των αστυνομικών.

Ανέφερε επίσης ότι η οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ζήτησε να πάει στην τουαλέτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί την κάλεσαν ξανά και στη συνέχεια, όπως είπε, οδηγήθηκε στο τμήμα.

Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού

Σε αρχική τοποθέτησή της, η Έλενα Τοπαλίδου χαρακτήρισε το περιστατικό ατυχία και ανέφερε ότι πρόκειται για ένα λάθος από το οποίο θα διδαχθεί.

Παράλληλα, ζήτησε να υπάρξει σεβασμός και διακριτικότητα λόγω του γεγονότος ότι ο γιος της συμμετέχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις, υπογραμμίζοντας ότι αυτή την περίοδο η προτεραιότητά της είναι η οικογένειά της και το παιδί της.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ