Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: 22χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με μοτοσικλέτα – Συγκρούστηκε με ΙΧ

Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (7/6) στην Αγία Παρασκευή, στη συμβολή της λεωφόρου Μεσογείων με τη λεωφόρο Λαυρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., το δυστύχημα καταγράφηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι, όταν μοτοσικλέτα που οδηγούσε 22χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση.

Μετά τη σύγκρουση, η μοτοσικλέτα βγήκε εκτός πορείας, κατέληξε στο πεζοδρόμιο και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό των επιβαινόντων.

Ο 22χρονος οδηγός της μηχανής υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ η 23χρονη συνεπιβάτιδα τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα, με την προανάκριση να βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θανατηφόρο τροχαίο.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ