Εξαφάνιση Σταυρούλας στην Κρήτη: Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ενοικιαστής της 45χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Σταυρούλας από την Κρήτη, η οποία αγνοείται από τα τέλη Μαΐου, καθώς εντοπίστηκε ο ενοικιαστής της 45χρονης, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από χθες (18/6).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αστυνομικοί εντόπισαν σε αυτοκίνητο στην περιοχή Αγιά τον Σκοπιανό ενοικιαστή και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για δενδρύλλια κάνναβης που είχαν εντοπιστεί και φέρεται να εμπλέκεται.

Υπενθυμίζεται ότι η Σταυρούλα Λεβεντάκη αγνοείται εδώ και τρεις εβδομάδες, ενώ λίγη ώρα αφότου κλήθηκε να καταθέσει για τρίτη φορά ο άνδρας που νοίκιαζε το σπίτι από την 45χρονη, ο ίδιος εξαφανίστηκε με τις Αρχές να εξαπολύουν «ανθρωποκυνηγητό» για τον εντοπισμό του.

Ο άνδρας με καταγωγή από τη Βόρεια Μακεδονία θεωρείται πλέον ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 45χρονης Σταυρούλας Λεβεντάκη.

Κρήτη: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο σπίτι του ενοικιαστή

Νωρίτερα σήμερα (19/6) το Star μετέδωσε ότι τα στελέχη των Εγκληματολογικών Ερευνών, εντόπισαν κηλίδες αίματος σε δύο συγκεκριμένα σημεία μέσα στο σπίτι του ενοικιαστή, με τις περισσότερες να βρίσκονται πάνω στην τηλεόραση.

Οι αστυνομικοί πήραν στα εργαστήρια ακόμη και τη σφουγγαρίστρα του αλλοδαπού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έγινε προσπάθεια καθαρισμού και αλλοίωσης στοιχείων.

Ο ενοικιαστής είναι ο άνθρωπος που την είδε για τελευταία φορά στις 30 Μαΐου, λίγο πριν εξαφανιστεί. Από τότε δεν έχει εντοπιστεί κανένα στοιχείο που να αποκαλύπτει τι συνέβη μετά τις τελευταίες γνωστές κινήσεις της.

Ο αδερφός της 45χρονης πρόσφατα απηύθυνε έκκληση για βοήθεια, καθώς οι φόβοι του ότι μπορεί να έχει συμβεί κάποιο κακό στην αδελφή του έχουν αρχίσει να «φουντώνουν».



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ