Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φαίνεται πως ο Παύλος Πολάκης αποσύρεται από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟ του κόμματος.
Νωρίτερα σήμερα, με μία αινιγματική ανάρτηση στο facebook, ο Κρητικός βουλευτής είχε προϊδεάσει για την κίνησή του, γράφοντας: «Στράτα μου ίδια ήσουνα / κι ίδια πομενεις πάντα…/ και δεν χωρουν στο δρομο μου / των αλλονών κουμάντα!
Χαιρετίσματα από Σφακιά σε όλους τους καλούς! Οι άλλοι ό,τι κι αν κάνουν δεν μας αγγίζουν γιατί δείξανε και το πραγματικό τους μπόι και το ηθικό τους ανάστημα… Θα συνεχίσουμε.».
Μπαράζ αποχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα (17/7) παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Λάρισας, Βασίλης Κόκκαλης.
Και τη δική του παραίτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε προ ολίγου ο βουλευτής Λάρισας, Βασίλης Κόκκαλης, μαρκάροντας έτσι την πέμπτη αποχώρηση από τις τάξεις του κόμματος μόνο τη σημερινή (17/7).
Η παραίτηση του κ. Κόκκαλη είναι η πέμπτη σε σειρά μόνο για σήμερα, με άλλους τέσσερις μέχρι πρότινος πλλιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνουν το «διαζύγιό» τους.
Συγκεκριμένα, η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε πως ανεξαρτητοποιείται, ενώ εξηγώντας την απόφασή της υπογράμμισε πως «πάντα πάλευε για έναν στόχο, αλλά αυτός ο Στόχος κι αυτές οι Αρχές δεν εκφράζονται από το εναπομείναν σχήμα».
Ο Γιάννης Ραγκούσης ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής (17/7) την παραίτησή του, αναφέροντας «Μία μόνο λέξη επιθυμώ να απευθύνω τούτη την ώρα προς όλα τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ […]: Ευχαριστώ!».
Ο βουλευτής Μιλτιάδης Ζαμπάρας ανακοίνωσε επίσης την ανεξαρτητοποίησή του.
Ο βουλευτής Διονύσης Καλαματιανός δήλωσε σχετικά με την ανεξαρτητοποίησή του πως «Εφεξής θα ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα ως ανεξάρτητος βουλευτής Ηλείας».

