Συναγερμός σήμανε χθες (31/7) τα μεσάνυχτα στην ΕΛ.ΑΣ., για κλοπή αυτοκινήτου στο κέντρο της πόλης της Λάρισας, στην οδό Γεωργιάδου.
Πιο συγκεκριμένα, ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου άφησε το κλειδί της μηχανής στη μίζα και έφυγε, ενέργεια που αντιλήφθηκε ένας άνδρας, ο οποίος μπήκε στο όχημα, το έβαλε μπρος και έγινε «καπνός».
Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε μια τρελή καταδίωξη στην πόλη, με τον κλέφτη του οχήματος να οδηγεί πολύ επικίνδυνα κάνοντας μανούβρες στον δρόμο με αποτέλεσμα να γίνει «εφιάλτης» για τους διερχόμενους οδηγούς και πεζούς.
Οι αστυνομικοί συνέχισαν να τον καταδιώκουν και σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, περίπου 20 λεπτά μετά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

