Θύμα άγριας ληστείας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έπεσε ένας 25χρονος ημεδαπός τα ξημερώματα της Τετάρτης (5/8) μετά από διαδικτυακό ραντεβού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «L&O», ο νεαρός είχε κανονίσει συνάντηση για ερωτική συνεύρεση μέσω γνωστής ιστοσελίδας γνωριμιών.
Στο σημείο του ραντεβού όμως, αντί για το πρόσωπο που περίμενε, τον εγκλώβισαν δύο αλλοδαποί άνδρες.
Οι δράστες επιτέθηκαν αμέσως στον 25χρονο με πρωτοφανή βία. Τον χτύπησαν επανειλημμένα στο πρόσωπο, ακινητοποιώντας τον με την απειλή σωματικής βίας.
Στη συνέχεια, του αφαίρεσαν την τσάντα του, η οποία περιείχε το μικρό χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, το κινητό του τηλέφωνο, καθώς και μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό του.
Αμέσως μετά την πράξη τους, οι δύο αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή πεζοί στα γύρω στενά.
Το αιματηρό επεισόδιο άφησε το θύμα σοκαρισμένο και τραυματισμένο.
Ο 25χρονος μετέβη στα επείγοντα του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα τραύματα που έφερε στο πρόσωπο.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το αρμόδιο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου.
Οι αστυνομικές Αρχές διενεργούν εντατική προανάκριση για τη διαλεύκανση της ληστείας, ενώ αναζητούν ψηφιακά ίχνη και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δύο δραστών.

