Μεσσηνία: Νέα έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στο δάσος της Ελαίας – Συνελήφθησαν 17 άτομα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (13/8) σε παραθαλάσσιο αλσύλλιο, όπου βρίσκονταν μη οργανωμένοι κατασκηνωτές, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία.

Η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων για την πρόληψη και την καταστολή εγκληματικών ενεργειών και είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν συνολικά 17 άτομα, ηλικίας από 24 έως 46 ετών.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας, σε συνεργασία με τις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) και Πρόληψης και Διαμεσολάβησης (ΟΠΔΙ) Μεσσηνίας, καθώς και αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας.

Στους ελέγχους συνέδραμε επίσης ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών με τον συνοδό του.

screenshot 2 4

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 17 συλλήψεις σε ξεχωριστές περιπτώσεις. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί ελεύθερης κατασκήνωσης.

Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 144,2 γραμμαρίων, καθώς και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης («σοκολάτα»).

Παράλληλα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα τσιγαριλίκι κάνναβης και 14 φαρμακευτικά δισκία, για τα οποία δεν υπήρχε ιατρική συνταγή.

Οι 17 συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ